Eigen Vlees

In de stal van de kampioenen!    

“Vleesboerderij Van Driessen streeft er dagelijks naar om de beste kwaliteit rundsvlees te leveren in Nederland en België. Door streng te selecteren op de kwaliteit en niet op een specifiek ras, zijn wij in staat om elke keer opnieuw aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen. De vakbekwaamheid en de liefde voor de dieren staan garant voor een onweerstaanbaar lekker stukje vlees.”

Onze producten zijn te herkennen aan het “Hoekenaere label”.


Paul van Driessen

Kwaliteit

  • Niet rasgebonden selectie op basis van voorkomen, bespiering, botstructuur en loopvermogen.
  • Tweemaandelijkse kwaliteitscontroles door gespecialiseerde veearts, Jo Cattoir, expert in Belgische Blauwe
  • Strenge selectie en permanente kwaliteitscontrole van de voeding
  • De runderen worden gestald op basis van karakter zodat er geen stress ontstaat. Dit wil zeggen dat er dieren samen staan maar anderen ook apart.
  • Deze indeling wordt ook behouden tijdens het transport naar het slachthuis.
  • Bij aankomst in het slachthuis worden de dieren opnieuw gestald zoals op onze boerderij. Dit alles om zo weinig mogelijk stress te veroorzaken.

    


Sinds zijn eerste prijs in Koewacht in 1979 is Paul meer dan 10 keer gehuldigd als kampioen waarna hij telkens de lat weer wat hoger legt voor zichzelf.