Gourmet, Fondue & Steengrill

Gourmet Standaard:
- Kipfilet
- Kalkoenfilet
- Kalfsbiefstuk
- Varkenshaas
- Kogelbiefstuk

Gourmet de luxe:
- Kipfilet
- Lamsrack
- Kalfshaas
- Varkenshaas
- Ossenhaas

Fondue:
- Kogelbiefstuk
- Varkenshaas
- Kipfilet
- Kalfsbiefstuk
- Gehaktbal
- Slavink

Steengrill:
- Kogelbiefstuk
- Varkenshaas
- Kipfilet
- Kalfsbiefstuk
- Gehaktbal
- Slavink

De schotels kunnen aangevuld worden of er kan geruild worden met:
- Hamburgers
- Slavinken
- Mini saté
- Shoarma
- Lamsvlees

Graag aangeven of u het gemarineerd wil hebben.
Standaard schotels bestaan uit 2,5 à 3 ons vlees per persoon, wat dan uitkomt op ongeveer 60 gram per soort per persoon.