Gourmet, Fondue & Steengrill

Standaard schotels bestaan uit 2,5 à 3 ons vlees per persoon, wat neerkomt op ongeveer 60 gram per soort per persoon.

Gourmet Standaard:

  • Kipfilet
  • Kalkoenfilet
  • Kalfsbiefstuk 
  • Varkenshaas 
  • Kogelbiefstuk

Gourmet de luxe:

  • Kipfilet
  • Lamsrack
  • Kalfshaas
  • Varkenshaas
  • Ossenhaas

Fondue:

  • Kogelbiefstuk
  • Varkenshaas
  • Kipfilet
  • Kalfsbiefstuk
  • Gehaktbal
  • Slavink

Steengrill:

  • Kogelbiefstuk
  • Varkenshaas
  • Kipfilet
  • Kalfsbiefstuk
  • Gehaktbal
  • Slavink

De schotels kunnen aangevuld worden of er kan geruild worden met:

  • Hamburgers
  • Slavinken
  • Mini saté
  • Shoarma
  • Lamsvlees

Graag aangeven of u het wel of niet gemarineerd wilt hebben. U kunt ons bereiken via de contactinformatie aan de rechterkant van het beeldscherm.